lørdag 19. februar 2011

En hyllest til Brune Dager!

Synes nå det var helt på sin plass med en liten hyllest til Sven Even, Trond, Torill, Maria og resten av gjengen bak Brune Dager. Et fantastisk kulturarrangement som viser at Risørfolk kan skape flotte opplevelser også vinterstid! Slike arrangementer viser byen vår frem på en eventyrlig måte, og mange av oss blir enda mer stolte av å være fra Risør.

I mine øyne kan ingenting kan måle seg med Risør. I tillegg så har vi de rette menneskene som er bosatt i byen vår. Masse kreative, offensive og positive mennesker som på frivillig basis står på døgnet rundt for at alle oss andre skal få noen timer med avkobling, underholdning og nytelse. Uavhengig om du er tilhenger av musikk, stand up, quiz, skirenn eller kun vil kose deg - Brune Dager leverer et produkt av høy kvalitet!

Jeg er ikke helt sikker at Risør har et kulturliv er større, bedre eller bredere enn andre kommuner, det bare føles slik. Og det er vel det viktigste. La oss håpe at alle ser verdien i å støtte opp om disse menneskene som bringer oss denne utrolige ”Risørkulturen” år etter år.

Og nok en gang - en stor takk til alle dere som gjorde denne helgen til en opplevelse man ikke finner mange av vinterstid på Sørlandet. Bravo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar